Strapabító ipari csatlakozók

Ipari csatlakozó

Az talán senki előtt sem titok, hogy az ipari felhasználásra készült eszközök, gépek, mind jóval erősebbek, strapabíróbbak, mint a hobbi felhasználóknak szánt darabok.
Nem véletlen, hiszen ezek a dolgok napi használatban vannak, munkaeszközök, és bizony gyakrabban eshetnek le, karcolódhatnak, sérülhetnek. Épp ezért az ipari felhasználású eszközök, gépek mind olyan anyagokból készülnek, amik jól bírják ezt a komolyabb terhelést.

És az elektromos gépek esetén ami még komolyabb igénybevételnek van kitéve azok az elektromos csatlakozók, dugaljak. Épp ezért ilyen esetekben ipari csatlakozó használata ajánlott. Ezek olyan strapabíró anyagból készülnek, amik bírják a napi többszöri használatot, azt, ha leesik, stb.
Ipari csatlakozóból is van többféle. Van süllyeszthető kivitel, ráépíthető, vagy lengő csatlakozó is, így minden típusú alkalmazás megoldható.
A megfelelő ipari csatlakozó kiválasztásánál figyelni kell még arra is, hogy mekkora terhelés várható, hogy annak megfelelőt vásároljunk meg, és használjunk.

Megosztás