Online céges ügyintézés

Cégkivonat

A cégek életében sajnos elég sok olyan kötelezettség van, aminek eleget kell tenni, de effektíve nem termel pénzt a cégnek.

Ilyenek azok az adminisztrációs dolgok, amiből nem hogy bevétel nem lesz, de egyenesen kiadással járnak, és rabolják az ember idejét.

Szerencséra manapság egyre több szolgáltatás kerül fel az internetre, így már cégkapu szolgáltatáson keresztül is sok ügyet el lehet intézni.

Manapság már nem kell sorban állni a földhivatali tulajdoni lapért, vagy egy térképkivonatért, mert ezt pár kattintással letölthetjük. Sőt, ha nem hiteles dokumentumokra van szükségünk, akkor ez bizonyos szintig ingyenes is.
Ugyanez a helyzet a cégkivonat letöltés esetén is, ugyanis ebből még elektronikusan hitelesített változatot is tudunk a neten beszerezni. Ha nem kell hitelesnek lennie a dokumentumnak, akkor pedig ingyen is letölthető az e-cégjegyzék oldalról.

Látható, hogy ahogy fejlődik a technika, egyre több dolog kerül a felhőbe, a netre, így még kényelmesebben, praktikusabban, és gyorsabban intézhetők az ügyek úgy, hogy ki sem kell hozzá mozdulnunk az irodából vagy épp az otthonunkból.

Megosztás