Menő férfi hajvágás

Barber

Eljött a pillanat, amikor eldöntöttem, hogy változtatnom kell az eddigi hajvágási szokásaimon, és váltanom kell fodrászt. Igen, fodrászt, hisz ide jár az egész családom, így a nővérem és anyukám is. Biztos nagyon jól göndörít, meg melíroz, de nekem ezekre pont nincs szükségem. Sokkal inkább szeretnék trendi felnírt hajat.
Akkor kezdtem el bújni az internetet, hogy hol találnék valakit, aki meg tudja valósítani az Intragarmon látott influenszerek hajformáját.
Hamar rájöttem, hogy számomra az ideális hely egy barber shop.
A barber shopokban olyan barberek dolgoznak, akik csak férfi hajvágással foglalkoznak, nők oda nem is járhatnak. Épp ezért tényleg ismerik a férfi haj trendeket, tudják, milyen hajat viselnek a filmcsillagok, popsztárok, és nem fognak lebeszélni egy új hajformáról csak azért, mert eseleg ne tudnák azt megvalósítani.
Így én is hamar rákerestem a környékbeli barber shopokra, és ki is választottam egyet. Végignéztem a fotókat az oldalunkon, és az alapján döntöttem. Nem is volt ez csalódás szerencsére. Tényleg jól vágnak hajat, és ahogy láttam, még a szakállak mesterei is egyben.
Na majd ha egyszer szakállat szeretnék, akkor is egy barber kezeire fogom azt bízni, hoy garantáltan jó legyen az eredmény.

Megosztás