Hívhatsz ingyen!

Zöld szám

Ugye, hogy mennyivel szívesebben hívsz fel egy telefonszámon valakit, ha tudod, hogy ingyen van a hívás!?

Nos ezt a marketingesek is felismerték, épp ezért ma már a legtöbb ügyfélszolgálat ilyen ingyenes, zöld szám szolgáltatás használatával üzemelteti a rendszereit.
Így ha egy ügyfél felhívja őket, az ügyfélnek nem kerül egy fillérjébe sem, és ha esetleg még várakoznia kell, akkor is szívesebben vár, mintha közben még fizetne is a hívásért.

Sok kisebb cég még nem ismerte fel ennek a fontosságát. Ezzel pedig elveszíthetnek meglevő ügyfeleket is, sőt, akár új ügyfeleket, vásárlókat is elbukhatnak.
Hosszú távon mindenképp megérheti egy ingyen hívható zöld szám fenntartása azoknak a cégeknek, akiket gyakran hívnak vásárlók, ügyfelek.

A zöld szám szolgáltatás az ország bármely pontján elérhető, ahol telefonhálózat is van. Így egy cég sem marad ki ebből a lehetőségből.
A zöld számok esetén persze a szám tulajdonosa lesz, akinek ki kell fizetni a hívások díját, illetve az előfizetési díjat is természetesen, de ettől függetlenül ez még mindig egy olyan eszköz, ami összességében hasznot hozhat számára.

Megosztás