A jó frizura titka

Barber

A férfiak életében vannak olyan tipikus időpontok, amikor arra döbbennek rá, hogy ideje egy új frizurát választani. Tipikusan ezek a serdülő korban vannak, majd persze jön az a bizonyos kapuzárási pánikos időszak is.

Egy új frizura kiválasztásánál első lépése, hogy az ember felmérje a lehetőségeket mondjuk a celebek által, az instán, vagy a pinteresten, így láthatja, hogy mi a divat, miben érdemes gondolkozni. Persze itt lehet, hogy épp olyan akadályba ütközik az ember, ami több hónap várakozást okoz, pl ha az új frizurához sokkal hosszabb haj kell, mint ami most adott. Sőt megtetszhet olyan frizura is, ami meg nem is áll jól nekünk. Ekkor viszont érdemes ezen tovább lendülni!

A megfelelő frizura kiválasztása után érdemes felkeresni egy barbert. Igen, nem fodrászt, hanem kifejezetten a férfi hajra, és arcszőrzetek formázására specializálódott barberre lesz szükség! Barber shop Budapest belvárosában igen sok helyen találhatunk, de egyre gyakoribb a külvárosban, és a vidéki városokban is.

A barber tanácsot tud adni, hogy a kiválasztott frizura megfelelő lesz-e a mi fejformánk, és arcformánk esetén. Érdemes megfogadni a tanácsait, mert egy barber igen nagy gyakorlattal rendelkezik e téren, így kisebb az esélye annak, hogy nagyon melléfogunk.

Megosztás