Támogatás

Célunk a fenntarthatóság!

Adományaitoknak köszönhetően az összes kisfilmünk ingyenesen elérhető és a honlapunkról le is tölthető.

Ezeknek a rövid, animációs videóknak az elkészítése rengeteg időt és energiát igényel. Fordítók, lektorok, grafikusok, animátorok, szinkronszínészek és hangmérnökök mindent beleadnak azért, hogy minőségi módon segítsenek megérteni a Biblia sokszor bonyolult, de végső soron összefüggő, nagy történetét.

A célunk
egy Non-Profit Kft. alapítás,
amely jelenleg 59%-ban finanszírozott.

Adományaitokat A Biblia Projektben dolgozó munkatársak megbecsülésére és az egyéb, működésünkhöz és terjeszkedésünkhöz szükséges költségekre fordítjuk.

A következő nagy mérföldkő, amelyet el szeretnénk érni a hosszútávú működésünk érdekében, hogy megalapítsuk A Biblia Projekt Non-Profit Kft.-t. A megalapításhoz szükségünk van egy alaptőkére, amit aztán további kisfilmek elkészítésére költünk.

Tehát, ha most adakozol, akkor kétszeresen is segíted munkánkat. Nemcsak a következő kisfilm elkészítéséhez járulsz hozzá, hanem ahhoz is, hogy még jó sokáig tudjunk működni, eleget téve küldetésünknek.

Ha értékesnek tartod a kezdeményezést és szeretnéd támogatni a projektet, átutalással vagy PayPal-on keresztül tudod megtenni:

1. Átutalással:
Kedvezményezett neve: BP KÜLSŐ ÜLLŐI ÚTI REF MISSZIÓI EGYHÁZKÖZSÉG
Kedvezményezett számlaszáma: 11708001-20372091
Átutalás közleménye: BIBLIA PROJEKT
2. PayPal-on keresztül:
Köszönjük a támogatást!